Augmented reality

Begrippenlijst | 1461 keer bekeken

Augmented Reality is een speciale technologie die digitale informatie en media in de echte wereld kan omzetten naar 3D-modellen. Augmented reality maakt het mogelijk om virtueel producten te zien op een smartphone, tablet, PC of speciale virtuele brillen zoals de Google Glass.

Voordelen van Augmented Reality

Met Augmented Reality kunt u daarnaast tekst en beeld makkelijker met elkaar integreren. Zo is het mogelijk om papier te laten printen met een speciale, onzichtbare code. Als de code gescand wordt door een mobile device wordt die informatie omgezet tot een 3D model, aangevuld met spraak, beelden of foto’s.

Augmented Reality kan kosten en tijd besparen. Augmented Reality kan gebruikt worden om complete verpakkingsmachines in te laden, zodat deze gecheckt kunnen worden op hun haalbaarheid en competenties. Daarnaast kunt u uw verpakkingsmachine gemakkelijk digitaal te laten zien aan de klant. Hierdoor is een tijdrovend bezoek aan een leverancier niet meer vanzelfsprekend en hoeven er minder prototypes van een bepaalde machine te worden gemaakt. 

Zie hieronder een voorbeeld filmpje:

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren