Nederlands verpakkingscentrum

Begrippenlijst | 1570 keer bekeken

Het Nederlands verpakkingscentrum is de branchevereniging voor de Nederlandse verpakkingsindustrie. Het NVC (opgericht in 1953) is de vereniging van bedrijven die het belang erkennen van verpakken als activiteit binnen de gehele supply chain van verpakte producten. 

Het NVC lidmaatschap, de projecten, informatiediensten en de opleidingen stimuleren het continu verbeteren van het verpakken. Het doel van de vereniging is het behartigen van economische-, technische- alsmede de maatschappelijke belangen van de verpakkingsmiddelenindustrie en -handel, de verpakkingsmachine-industrie en -handel, de verpakkende industrie en de distributieve sector, ook wel tezamen te noemen: de verpakkingsindustrie. 

NVC ondersteunt medewerkers in alle bedrijven in de supply en recycle chain van verpakte producten met een breed scala aan opleidingen, cursussen en workshops. De lesvorm is klassikaal, online en/of in-company, de lestaal is Nederlands of Engels.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren