Bio4Pack BV

Bio4Pack BV

Adres
Frankenhuis 56
Postcode
7481MB
Plaats
Haaksbergen
Land
Nederland

Bio4Pack BV

Bio4Pack is uw one-stop-shop voor composteerbare en sustainable verpakkingen. Ons assortiment bevat vele verschillende verpakkingssoorten, allemaal DIN Certco EN 13432 gecertificeerd.
Onze producten zijn gemaakt van grondstoffen met een hoog gehalte aan hernieuwbare grondstoffen die volledig voldoen aan de Europese norm EN 13432 en de Amerikaanse norm ASTM D6400.

En hoewel Bio4Pack een relatief jonge onderneming is (opgericht in 2009) kunnen we bogen op meer dan 10 jaar specialistische ervaring op het gebied van composteerbare en sustainable verpakkingen.

Bio4Pack onderneemt op sociaal en ecologisch verantwoorde wijze. We zoeken voortdurend naar manieren om onze milieu-impact te verbeteren, gekoppeld aan het creëren van betere en duurzame verpakkingsoplossingen voor onze klanten.

Bio4Pack zet zich in voor het behoud van onze mondiale milieu en de eliminatie van onnodige verontreiniging veroorzaakt door verpakking.

Bio4Pack levert een bijdrage aan het realiseren van de doelen op twee wijzen:

het leveren van klimaat neutrale producten dan wel producten met een lage co2 waarde
het leveren van producten die vervaardigd zijn van hernieuwbare grondstoffen dan wel niet fossiele grondstoffen.

Bent u ook opzoek naar milieuvriendelijk verpakken wij helpen u graag verder.

BIO4PACK VOOR GRATIS DRAAGTASJES IN SUPERMARKTEN

Toegevoegd op 10.01.2015 door Bio4Pack BV

5 december jl. is de discussie rondom de gratis draagtasjes in supermarkten weer in alle hevigheid losgebarsten. Staatsecretaris Mansveld wil vooruitlopend op regelgeving vanuit de EU in 2015 met een... Meer informatie

Polylactic Acid Verpakkingen

Toegevoegd op 17.11.2014 door Bio4Pack BV

PLA staat voor Polylactic Acid, oftewel melkzuur. PLA wordt geproduceerd op basis van zetmeel. Het kan in vele vormen worden geproduceerd, maar ook bijvoorbeeld als film. PLA is smaakloos en hitteb... Meer informatie