5 x de mooiste verpakkingen voor afhaalmaaltijden

20.10.2016 | Trends | 1226 keer bekeken
5 x de mooiste verpakkingen voor afhaalmaaltijden

Afhaalmaaltijden worden meestal geassocieerd met fastfood, wat weer wordt geassocieerd met slecht voedsel. Maar denk eens aan de mogelijkheden van verpakkingen voor afhaalmaaltijden! Deze ontwerpers gingen je voor.  

Monoloco - Anna Glansén en Hanna Billqvist
Deze fastfood verpakking is onze favoriet uit het lijstje. Het dichte bakje verandert in een serveerschaal als je er water in giet. Het is een perfect voorbeeld van de verbazingwekkende dingen die je kunt doen met mechanisch-actieve verpakkingsmaterialen. Nog een mooi aspect: de verpakking bestaat geheel uit biologisch afbreekbaar papier.

1 Expanding bowl 2.jpg

Togo Burger - Seulbi Kim
Het ontwerp van Seulbi Kim is simpel, maar erg handig om mee te nemen. De verpakking bestaat uit een kartonnen koker met twee oren en twee ‘zakjes’ voor een hamburger en een portie frietjes. Er zit een gat in het midden om een drank in te doen.

2 Togo.gif

Shuco - Ana Gabriela Castañeda Solano
Nooit meer knoeien! Je kunt deze verpakking op verschillende manieren open scheuren, waardoor het eten van een hotdog een stukje makkelijker wordt.

3 Shuco.jpg

Eat&Go - Olga Gambaryan, Diana Gibadulina, Alexander Kischenko and Andronik Poloz
Eindeljik, een nette én leuke verpakking voor je sandwich on the go. Eat&Go is een kunststof buis die je kleiner kunt maken terwijl je het broodje dat er in zit eet. De verpakking werkt hetzelfde als het buigbare deel in een rietje en is makkelijk mee te nemen als het leeg en ingeklapt is en zelfs te hergebruiken. De verpakkingen van de broodjes zijn bedoeld voor studenten, en daar is op ingespeeld met de namen van de broodjes. Deze worden aangegeven door emoticons.

4 Eat & go.gif

ASDA Lunchboxes - Emma Smart
Wie zegt dat afhaalmaaltijden niet stijlvol kunnen zijn? Met deze simpele verpakking voor sandwiches heeft Emma Smart dat voor elkaar gekregen. Je scheurt hem niet zomaar open, maar gebruikt hem als bord. De verpakking heeft ook nog eens een handig handvat. 

Bordje.jpg


Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren