5 x leukste Valentijnsdagverpakkingen

14.02.2017 | Trends | 856 keer bekeken
5 x leukste Valentijnsdagverpakkingen

Het zover: Valentijnsdag. De dag om je geliefde te bedanken voor alles wat hij of zij voor jou betekent. VerpakkingsProfs heeft de mooiste 5 Valentijnsdagverpakkingen voor u uitgekozen. 

Starbucks
Starbucks verrast elk jaar weer met een mooi design bij een bijzondere gelegenheid. Ook dit jaar presenteert Starbucks een aparte verpakking voor Valentijnsdag. Maar Starbucks gaat een stap verder. Zij bieden de mogelijkheid aan consumenten om met hun smartphone een video te maken van de beker en deze op te sturen naar hun geliefde. 


Codorníu
Codorníu lanceerde twee limited edition wijnflessen voor Valentijnsdag. De flessen zijn alleen verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk. Het design is ontworpen door Butterfly Cannon.


Harry's
Harry's is een bedrijf dat 'scheerkits' levert. Zij komen met een speciale giftbox voor mannen. In de box zit scheerschuim, mesjes en uiteraard chocolade. Zoals Harry's zegt: de perfecte combinatie voor een man. 

Little & Company
Little & Company is een Amerikaans ontwerpbureau dat een eigen promotie is gestart met een Valentijnsdagverpakking. Zij ontwierpen luciferdoosjes met het thema Valentijnsdag. 

ROE Caviar
Kaviaar en Valentijnsdag, niet echt een combinatie waar je direct aan denkt.. ROE Caviar heeft het voor elkaar gekregen om de verpakking van kaviaar te combineren met Valentijnsdag. Het resultaat mag er wezen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren