6 x verpakkingen die inspelen op nieuwe Star Wars film

18.12.2015 | Trends | 1163 keer bekeken

In het eeuwenoude gevecht tussen goed en kwaad en tussen licht en donker is het in de laatste Star wars film nog steeds niet duidelijk wie er wint. Maar als het gaat om themaverpakking rondom de nieuwste film uit deze serie is het duidelijk dat iedereen wint: merken, retailers en fans.

De nieuwste film 'The Force Awakens' is sinds een aantal dagen te zien in de bioscopen en breekt nu al alle bioscooprecords van dit jaar, niet te zeggen van het laatste decennium. De eerste film werd uitgebracht in 1977, het zevende en nieuwste deel heeft een decennium op zich laten wachten.

En waar een hype is, zijn ook merken die daar handig op inspelen. Wij zochten zes verpakkingen uit die iedere Star Wars fan wil hebben.

1. Covergirl make-up

Het Amerikaanse make-up merk CoverGirl heeft het direct ontzettend professioneel aangepakt, met speciale verpakkingen voor al haar producen en een bijbehorende website. Op de light side waterproof mascara staan quotes als 'May the Force be with you' en 'You're my only hope'. De dark side mascara is versierd met teksten als 'I will finish what you started' en 'You will meet your destiny'.

2. IJs van Ample Hills

Het ijsmerk Ample Hills Creamery ontwierp voor de film speciaal twee verschillende soorten smaken: Light side met marshmallow ijs met stukjes noot en de Dark Side met donker chocolade ijs met brownies. 

3. Star Wars Soep van Campbell


Maar liefst ach verschillende karakters uit de Star Wars saga werden uitgewerkt voor de soepblikken van Campbell. 

4. Honey Loops van Darth Vader 

Het schattige bijtje dat normaliter op de verpakkingen van Honey Loops staat is vermomd als een van de personages van Star Wars: Darth Vader. 

5. IJslolly's als Star Wars zwaarden

Ondanks dat de film in december uitkomt, lijken ijsmerken zich daar niet door te laten weerhouden om ook hun verpakkingen op de komst van de film aan te passen.

6. Het Star wars product

En dan zijn er nog de producten die niet alleen een Star Wars verpakkingen krijgen, maar ook een gehele Star Wars metamorfose. Neem bijvoorbeeld deze douchekop in de stijl van Darth Vader.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren