AIPIA maakt eerste sprekers congres 2016 bekend

31.05.2016 | Beursnieuws | 593 keer bekeken
AIPIA maakt eerste sprekers congres 2016 bekend

Active & Intelligent Packaging, een onderwerp dat steeds meer aandacht behoefte in de branche. AIPIA, het internationale congres dat zich volledig wijdt aan deze technische opkomst in de verpakkingsbranche, maakte afgelopen dagen de eerste sprekers van het congres in november bekend.

Naast de bijdragen van oprichter Eef de Farante en voorzitter Dick de Koning staan er een hoop toonaangevende namen op de lijst. Zo spreekt Marcin Pilarz, directeur van Origin Tag, over smart packaging. Het creeeren van een smart packaging is slechts 2 procent van het succes, wat komt er daarna allemaal nog bij kijken om het product tot een succes te maken? 

Op dezelfde dag legt Christophe Bureau, vice-president van de Stevanato Group uit waarom verpakkingen meer waardevol zijn dan het internet als je eindgebruikers van je product wil bereiken. Naast alle sprekers zijn er verschillende demonstraties van actieve en intelligente verpakkingen. 

Vorig jaar trok the Active & Intelligent Packaging Industry Association (AIPIA) in de Jaarbeurs Utrecht meer dan 200 bezoekers in twee dagen. Dit jaar hoopt organisator Eef de Farante nog meer mensen uit de branche te overtuigen van de kracht van actieve en intelligente verpakkingen in het Mövenpick Hotel in Amsterdam. Hierna trekt het congres weer verder over de wereld, na twee jaar in Nederland te hebben plaatsgevonden.

Kijk voor het volledige sprekersprogramma op de website van AIPIA.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren