Avery Dennison presenteert nieuwe ‘golf’ van innovaties op Labelexpo 2013

12.08.2013 | Branchenieuws | 709 keer bekeken
Avery Dennison zal een nieuwe golf van innovaties introduceren op de Labelexpo Europe in Brussels Expo van 24 t/m 27 september 2013.
 
‘Avery Dennison streeft altijd naar etiketten- en verpakkingsinnovaties die converters kunnen helpen bij oplossen van de prestatie- en de duurzaamheidsuitdagingen waarmee ze tegenwoordig worden geconfronteerd’, zegt Angelo DePietri, vice president en general manager van Avery Dennison Materials Group Europe. ‘We kijken ernaar uit om op Labelexpo 2013 bezoekers te inspireren met nieuwe benaderingen van ‘shelf appeal’, maar ook recycling en de productiviteit.’
 
De Avery Dennison stand zal beschikken over producten en diensten die converters helpen te differentiëren en een concurrentievoordeel te behalen. Eén zo'n product, vorig jaar geïntroduceerd in Noord-Amerika, is een zelfklevende etiketoplossing die de recycleerbaarheid van PET-verpakkingen verbetert. 
 
Het Avery Dennison CleanFlake  (bottle-tot-bottle) filmportfolio  kan helpen om rPET te genereren dankzij een innovatieve kleefstof en folie combinatie, die schoon en efficiënt scheiden van de PET-vlokken mogelijk maakt tijdens het recyclingproces. Het resultaat zijn PET-flakes die zuiver genoeg zijn om te worden gebruikt voor de nieuwe verpakkingsfilms.Ook is er aandacht voor kleefstoffen die dunnere constructies mogelijk maken en een verhoogde productiviteit.
 
Ook wordt het Prime Film portfolio van BOPP en Machine Direction Oriented (MDO) films voorzien van Avery Dennison's nieuwe gepatenteerde S7000 lijm. Filmmaterialen met deze lijm leveren een uitstekende helderheid en goede eigenschappen voor knijpen en doseren van de verpakking. Deze producten, evenals verschillende, volgens Avery Dennison baanbrekende innovaties voor diverse productcategorieën, worden getoond op de Avery Dennison stand 5A40 op Labelexpo 2013.
 
 
Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren