Bavaria vervolgt limited edition verpakkingen blond bier

19.02.2016 | Branchenieuws | 591 keer bekeken
Bavaria vervolgt limited edition verpakkingen blond bier

Bierbrouwer Bavaria introduceert een nieuwe reeks limited edition blikken van haar intens blond bier 8.6. Daarmee wil de bierbrouwer de aandacht van de consument trekken.

1 op de 3 consumenten maakt immers voor het schap pas de keuze voor het soort speciaalbier, aldus Bavaria. De limited edition blikken zijn vanaf deze week in Nederland, Italië en Frankrijk in de supermarktschappen te vinden. Het succes van de 4 speciaal ontworpen blikken die in 2015 in Frankrijk gelanceerd werden krijgt daarmee een vervolg. Voor de gelimiteerde oplage zijn 4 unieke tattoo designs gemaakt.

Het merk 8.6 werd ruim 30 jaar geleden geïntroduceerd en heeft in die jaren een sterke positie opgebouwd in Frankrijk en daarbuiten. Het special blond beer is vandaag de dag verkrijgbaar in ruim 60 landen en kent inmiddels zes varianten: Original, Red, Gold, Absinthe, Black en Extreme. De varianten Original en Extreme zijn in de Nederlandse supermarkt en horeca verkrijgbaar.

Blijf altijd op de hoogte
Meld uzelf nu aan voor de VerpakkingsProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren