Beckers haalt 35.000 verpakkingen terug wegens verkeerde inhoud

25.01.2017 | Branchenieuws | 418 keer bekeken
Beckers haalt 35.000 verpakkingen terug wegens verkeerde inhoud

Snackproducent Beckers haalt 35.000 verpakkingen terug van rundvleeskroketten. In de verpakkingen van 'Beckers 4 Rundvlees Kroketten' zouden de verkeerde producten aanwezig zijn. De kans is aanwezig dat de verpakkingen goulashkroketten of bamidriehoekjes bevatten.

Als mensen met een soja-allergie één van deze verkeerde producten eten kunnen er allergische reacties ontstaan. Als een consument last heeft van een mosterd- of selderij-allergie kunnen er klachten ontstaan bij het eten van de bamidriehoekjes.

Beckers haalt de verpakkingen terug van 'Beckers 4 Rundvlees Kroketten' met de houdbaarheidsdatum 26 oktober 2017 in combinatie met LOT-code L16300 en houdbaarheidsdatum 28 oktober 2017 in combinatie met LOT-code L16302. De consument kan de houdbaarheidsdatum en LOT-code op de zijkant van de verpakking vinden.

Als de consument ervoor kiest om geen nieuw product te willen ontvangen, kan hij of zij het aankoopbedrag terugkrijgen door het vakje op de verpakking met houdbaarheidsdatum en LOT-code uit te knippen en in een ongefrankeerde enveloppe te sturen naar Beckers. Op de enveloppe moet vermeld staan: Terugroepactie Rundvlees Kroketten, Antwoordnummer 454, 4800 VB, BREDA onder vermelding van naam, adresgegevens en IBAN-rekeningnummer.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren