Bedrijf zegt antwoord te hebben tegen loze verpakkingsruimte

29.12.2016 | Branchenieuws | 301 keer bekeken
Bedrijf zegt antwoord te hebben tegen loze verpakkingsruimte

Neopost uit Drachten zegt de oplossing te hebben tegen loze verpakkingsruimte in pakketjes. Tegenwoordig worden er steeds meer pakketjes via internet besteld en daarmee groeit ook de irritatie over loze verpakkingsruimte. Vaak is de doos groter dan het pakketje dat bezorgd wordt. 

Het bedrijf uit Friesland handelde eerst in frankeermachines en machines om brieven in enveloppen te doen voor bijvoorbeeld banken en de Belastingdienst. "Die markt zagen we teruglopen omdat alles steeds meer digitaal gaat", zegt verkoopmanager Marc Aandeweg tegen de NOS.

Het bedrijf moest dus veranderen. "Veel onderdelen die wij bestelden voor onze fabriek, kwamen in veel te grote dozen. Zo kwamen onze medewerkers op het idee om hier wat op te verzinnen." Neopost ontwikkelde samen met een bedrijf dat internetbestellingen afhandelt voor onder meer Bol.com een machine die pakketjes precies in dozen verpakt.

Bron foto: NOS

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren