Bekijk hier het eerste beursjournaal van Empack 2016!

12.04.2016 | Beursnieuws | 1987 keer bekeken
Bekijk hier het eerste beursjournaal van Empack 2016!

Vandaag was de eerste dag van de Empack, die dit jaar in de Jaarbeurs in Utrecht plaats vindt. Het was direct een drukbezochte dag, wat het team van VerpakkingsProfs vast legde op beeld.

Hieronder vindt u het beursjournaal dat we maakten van de eerste dag. De beurs zijn, evenals de journaals hierover, ingedeeld in thema's. Vandaag zoomden we in op biobased verpakken, een onderwerp waar nog veel fictie en verwarring over bestaat, maar wat is nou echt waar? Dat vroegen we aan de experts op dit gebied: biobased packaging expert Caroli Buitenhuis, Renewable Chemicals manager Marco Jansen van Braskem en Kees Sietsma van Colt.

Winnaar weekendje weg
Wie bij onze stand op G220 de kennisquiz invulde, maakte kans op een weekendje weg. In totaal lieten een hoop bezoekers aan de hand van hun kennis zien dat ze een echte VerpakkingsProf zijn, maar helaas kon er maar één de winnaar zijn. Gefeliciteerd Edwin Eikenbroek! We nemen contact met je op.

Bekijk hieronder het eerste beursjournaal van Empack! 

Blijf altijd op de hoogte
Meld uzelf nu aan voor de VerpakkingsProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren