Beko Verpakkingen komt met nieuw design voor speciale gelegenheden

12.01.2017 | Branchenieuws | 421 keer bekeken
Beko Verpakkingen komt met nieuw design voor speciale gelegenheden

Beko Verpakkingen komt met een nieuw design op de markt van het label Chalk: Liefdes-doosjes. De liefdes-doosjes zijn vooral bedoeld voor speciale gelegenheden zoals Moederdag, Vaderdag en Valentijnsdag. Ook is er de mogelijkheid om je eigen persoonlijke boodschap op de verpakking aan te brengen. 

Ronald Pijl van Beko Verpakkingen is blij dat het bedrijf, na het succes van de Chalk-doosjes, met een vervolg design is gekomen. Hij vindt de doosjes origineel en uniek. “Naast de vertrouwde Chalk-doosjes is het assortiment nu uitgebreid met Liefdes-doosjes in Chalk, ook deze keer met een speciale bijgeleverde stift zodat u – of uw klant – zelf een (liefdes)boodschap kan aanbrengen”, zegt Pijl in een persbericht.

Op verschillende plekken Nederland liggen de doosjes al in de winkels bij de bakkers. Beko Verpakkingen speelt vooral in op speciale gelegenheden, maar Pijl vindt eigenlijk dat je de verpakking altijd kan gebruiken. “Eigenlijk is er geen gelegenheid voor nodig om dit doosje in uw (banket)bakkerij te leggen. Met een persoonlijke tekst, spreuk, wens of kindertekening valt dit doosje toch altijd in de smaak?”

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren