Best gelezen lijstjes VerpakkingsProfs 2016

30.12.2016 | Branchenieuws | 620 keer bekeken
Best gelezen lijstjes VerpakkingsProfs 2016

VerpakkingsProfs wenst u een fijne jaarwisseling! Om deze dagen niet zonder leesvoer te zitten hebben wij een overzicht gemaakt met de meest opvallende en best gelezen lijstjes gemaakt door VerpakkingsProfs in het jaar 2016.  

13 x misleidende missers op verpakkingen
Verpakkingen staan bekend om hun waarde in marketing, maar dat het product wel moet zijn wat de klant beloofd wordt is bij deze 13 voorbeelden lichtelijk uit het oog verloren.
https://www.verpakkingsprofs.nl/nieuws/13-x-mislei...

lijstje 1.jpg


7 x de meest verschrikkelijke verpakkingsfouten
Namen op verpakkingen: het gaat maar al te vaak fout. Deze 7 afbeeldingen laten zien dat het, vooral in vertalingen van producten uit het buitenland, maar al te vaak fout gaat. 
https://www.verpakkingsprofs.nl/nieuws/7-x-de-mees...

lijstje 2.jpg


9 x de meest duurzame verpakkingsmaterialen
In juli presenteerde Tetra Pak een onderzoek waaruit bleek dat 75 procent van de consumenten op zoek is naar milieuvriendelijke verpakkingen en dat de mate van duurzaamheid van de verpakking de keuze van het product sterk beïnvloedt. De ontwikkelingen van ecologische verpakkingen is niets nieuws, maar het feit dat merken afgerekend wordt op de duurzaamheid van hun verpakkingen is een nieuwe ontwikkeling. Het merk houdt op die manier niet alleen rekening met het milieu, maar ook met zijn eigen imago.
https://www.verpakkingsprofs.nl/nieuws/9-x-de-mees...

lijsthe 3.jpg


12 x beter goed gejat dan slecht bedacht
De namaak van producten: het is een probleem waar de verpakkingsbranche een passende oplossing voor probeert te vinden. De verpakking kan een belangrijke rol spelen, maar sommige voorbeelden zijn zo slecht dat ze eerder op je lachspieren werken dan daadwerkelijk schade aan je merk berokkenen. Deze 12 afbeeldingen zijn hier een duidelijk voorbeeld van.
https://www.verpakkingsprofs.nl/nieuws/12-x-beter-...

lijstje 4.jpg

9 x verbijsterende verpakkingsfeitjes
Sommige dingen lijken zo normaal in de verpakkingsbranche, maar er valt iedere dag weer iets te leren over verpakkingen en hun design. Wij onthullen 9 geheimen die bijna niemand weet!
https://www.verpakkingsprofs.nl/nieuws/9-x-verbijs...

lijstje 5.jpg

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren