Beursjournaal Empack 2016 dag 2: kan de e-commercebranche duurzamer?

13.04.2016 | Beursnieuws | 1504 keer bekeken
Beursjournaal Empack 2016 dag 2: kan de e-commercebranche duurzamer?

De tweede dag van de Empack 2016 zit erop. Een drukkere dag dan de eerste, met nog meer boeiende seminars en bezoekers om te verdelen over de ruim 400 stands. Deze dag stond ons beursjournaal in het teken van e-commerce.

Het gebeurt steeds meer; meer dan 90 procent van de Nederlanders weet zijn weg naar de webwinkel te vinden. De schatting is dat eind 2016 zo'n 18 miljard in de e-commercebranche omgaat, met alle gevolgen van dien. Karton wordt massaal gebruikt en te grote verpakkingen zijn een bron van ergernis bij consumenten. Maar hoe kan het anders? Wij vroegen het onze experts: Bas van Steenoven van Neopost, Margreeth Pape van Thuiswinkel.org en Albert-Jan Musch van Bunzl.

Winnaar weekendje weg
Ook vandaag kon er een weekendje weg bij onze stand G220 gewonnen worden door wie de kennisquiz invulde en liet zien dat hij of zij een echte VerpakkingsProf is. We hadden weer een heleboel aanmeldingen, waarbij het niveau deze keer erg hoog lag. De prijs van het weekendje weg gaat vandaag naar Bernarda van der Vliet. Gefeliciteerd, wij nemen contact met je op!

Bekijk hieronder het beursjournaal van dag twee, dat in het teken staat van e-commerce. Dag één over biobased packaging gemist? Bekijk hem hier!


Blijf altijd op de hoogte
Meld uzelf nu aan voor de VerpakkingsProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.


Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren