Bunzl breidt assortiment uit met Fruit Fly Ninja

30.03.2017 | Branchenieuws | 289 keer bekeken
Bunzl breidt assortiment uit met Fruit Fly Ninja

Bunzl gaat de Fruit Fly Ninja toevoegen aan haar assortiment. Fruit Fly Ninja is een biologische afbreekbare oplossing die het fruitvliegjesprobleem tegengaat. Vooral bedrijven en huishouden kampen met fruitvliegjes als het warmer wordt in Nederland. 

Voor horecagelegenheden en supermarkten is de Fruit Fly Ninja een uitkomt tegen de fruitvliegoverlast. Door de val kunnen bedrijven de fruitvliegjes bestrijden en daarmee imagoschade en omzetverlies voorkomen.

Werking Fruit Fly Ninja
De Fruit Fly Ninja bestaat uit een plastic flesje met een zeer sterke lokstof en kan dankzij de plakstrip op een plaats dichtbij de fruitvliegjeshaard worden bevestigd. De vliegjes kruipen via een trechter in het flesje en kunnen er niet meer uit. Het flesje is milieuvriendelijk, omdat de lokstof biologisch afbreekbaar is en de verpakking recyclebaar is. Volgens Bunzl is de Fruit Fly Ninja 70 procent effectiever dan andere fruitvliegvallen.  

Testcases in het buitenland
Het product is al eerder getest in he buitenland, onder meer in Australië en Spanje, is het product al met succes in de markt gezet. Bunzl levert in Nederland de versie voor professioneel gebruik (Pro Pack) en ook de variant voor particulieren is binnenkort terug te vinden in de supermarkt  (Retail Pack).


Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren