Clever Etiketten B.V. en Geostick B.V. bundelen hun krachten

25.06.2014 | Branchenieuws | 1486 keer bekeken

Met ingang van 19 juni 2014 is Clever Etiketten B.V. toegetreden tot de Geostick Groep. Clever etiketten B.V. is een gespecialiseerd bedrijf dat zich al 25 jaar succesvol toelegt op de productie van etiketten en het bedrukken van flexibele verpakkingen. De drukkerij, gevestigd in Den Haag,  bedient met ruim 40 medewerkers een internationaal klantenbestand met hoogwaardige producten voor de verpakkingsmarkt.

Ook Geostick B.V. is geen onbekende speler op de etikettenmarkt. Sterker nog: het bedrijf  is binnen de Benelux een toonaangevend producent van zelfklevende etiketten en is inmiddels leider op het gebied van digitaal produceren hiervan. Naast etiketten levert Geostick B.V. ook alle denkbare etiketteermachines, printers en daarbij behorende transferfolie en onderhoud.

De directie van Geostick B.V. en Clever Etiketten B.V. is zeer verheugd over deze stap: "De bundeling van krachten resulteert in twee solide bedrijven met sterke posities op de markt. De Geostick Groep is een strategisch sterk en financieel gezonde groep die garant staat voor de toekomst’’.  Aldus Henk Westerduin, commercieel directeur van Geostick.

Clever Etiketten B.V. en Geostick B.V. blijven zelfstandig functioneren onder hun eigen bedrijfsnamen.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren