Code Blond van Hemelswater wint Horecava Innovation Award 2017

11.01.2017 | Branchenieuws | 393 keer bekeken
Code Blond van Hemelswater wint Horecava Innovation Award 2017

Code Blond van Hemelswater heeft de Horecava Innovation Award 2017 gewonnen. Hemelswater won de award op maandag 9 januari op de eerste dag van de Horecava in RAI Amsterdam. Initiatiefnemer Joris Hoeve tegen Parool: “Ik wilde iets tastbaar maken. Het idee om bier te maken van regenwater was letterlijk een geschenk uit de hemel”.

De jury vond dat storytelling en wereldverbeteren via voedsel in dit product perfect bij elkaar kwamen. Elk biertje nodigt, volgens de jury, uit tot een gesprek over klimaatsverandering. Code Blond, gebrouwen door Brouwerij de Prael, won tevens ook in de categorie Food & Beverage. 

Taste the Dutch Masters met stillevens van Hollandse meester-schilders nagebouwd met verse ingrediënten won in de categorie Concepts, Interior & Design. Taste the Dutch Masters werd ontwikkeld door Creative Chef, in samenwerking met Sluik.

In de categorie Equipment & Services won Foam Locus, een slim hulpmiddel om melk op te schuimen van TJRD.

SJIFT happens! werd eerste in de categorie Mobile, Applications & Social Media. SJIFT happens! is een gratis rooster- en communicatie-app van SJIFT.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren