Verpakkingsprofs is live!

29.04.2014 | Branchenieuws | 1485 keer bekeken

Verpakkingsprofs heeft per 30 april 2014 een nieuwe website.

Verpakkingsprofs is de online ontmoetingsplaats waar professionals van verpakken en verpakkingen elkaar virtueel ontmoeten, contact leggen, met elkaar in discussie gaan en kennis delen. Hier vindt u alle kennis, nieuws, tips, trends en de huidige Macropak.nl leveranciers met hun mooie aanbiedingen en interessante innovaties.

Compleet vernieuwd, maar toch vertrouwd
Verpakkingsprofs is een compleet nieuwe website, maar het concept achter de website blijft hetzelfde: 'Verpakkingsprofessionals met elkaar in contact brengen, zodat het contact voor zowel de bezoeker als voor de leverancier meerwaarde biedt'. 

Kennis delen en discussiëren
Naast vaknieuws voor verpakkingsprofessionals geven experts en columnisten achtergrondinformatie en tips om uw vak beter uit te oefenen. Uiteraard vindt u op Verpakkingsprofs.nl innovaties en aanbiedingen van verpakkingsleveranciers. Maar dat is nog niet alles, want u als bezoeker kunt ook uw eigen kennis delen en nieuwtjes uitwisselen met andere verpakkingsprofessionals.

Doet u mee?
Wordt net als andere verpakkingsprofessionals actief op Verpakkingsprofs, dan kunt u reageren op alle artikelen en uw kennis delen:

  • Bekijk hier de verpakkingsprofessionals van Verpakkingsprofs.
  • Beschikt u al over inloggegevens van Macropak.nl, dan kunt u met deze gegevens inloggen.
  • Nog geen inloggegevens? Klik hier om een nieuw profiel aan te maken.

Mis niets op de nieuwe website van Verpakkingsprofs.

> Bekijk hier de homepage

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren