Vakbeurs Kunststoffen 2013 wordt groter dan in 2012

01.08.2013 | Beursnieuws | 705 keer bekeken
Op 25 en 26 september vindt de vijftiende editie van de vakbeurs Kunststoffen plaats. De vakbeurs wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Het thema van de vakbeurs is dit jaar:  innovatieve materialen en processen.  
 
De extra Dommelhal die de vakbeurs vorig jaar had ingezet zal ook dit jaar weer worden aangewend. Deze hal wordt zelfs iets groter dan in 2012,  zodat er een 10-tal extra bedrijven kunnen exposeren. 
 
Als bezoeker vindt u er onder meer designbureaus, productontwikkelaars, grondstofleveranciers, spuitgiet- en extrusiebedrijven, vacuümvormers, gereedschapsmakers, machineleveranciers, softwareleveranciers en rapidprototypers. Belangrijke innovaties en grensverleggende technologieën worden voor u zichtbaar gemaakt op de beursvloer. Deze innovaties zijn herkenbaar aan een speciaal logo.
 
Tijdens het congres worden de vier dagdelen met elk een drietal innovatieve en inspirerende keynotelezingen ingevuld. Daarnaast worden er in parallelle tracks door de exposanten lezingen verzorgd op het vlak van materialen, design, producten en processen. 
Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren