Ebay produceert eigen verpakkingen

18.04.2016 | Branchenieuws | 474 keer bekeken
Ebay produceert eigen verpakkingen

Het Amerikaanse bedrijf eBay gaat zelf verpakkingen produceren voor handelaren die via de website verkopen. Het bedrijf hoopt dat consumenten op deze manier vaker de bedrijfsnaam van eBay onder hun neus krijgen.

Merchants kunnen dozen, enveloppen en tape kopen die voorzien zijn van het logo van eBay. De enveloppen en dozen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en geschikt voor het versturen van orders. “We willen onze handelaren graag kosten besparen op een ecologische en handige manier", legt Manish Joneja van Ebay uit. "Bij eBay zijn wij constant bezig met onderzoeken hoe wij onze verkopers verder kunnen laten groeien en kunnen helpen bij het slimmer vervoeren van de orders.”

Postkantoor
De verpakkingen van eBay zijn te verkrijgen in een speciaal opgezet postkantoor dat onlangs door eBay werd gelanceerd. Het is geen fysieke winkel, maar een online platform met de naam: eBay Shipping Supplies. Inmiddels hebben zich 480 merchants aangesloten op het platform. 

Wat kost het?
Voor 25 dozen betalen retailers 13 Amerikaanse Dollars. Honderd enveloppen zijn vanaf 18 dollar te verkrijgen. Als extra service worden de bestellingen kosteloos naar de retailers verstuurd.

Dit artikel verscheen eerder op LogistiekProfs.

Blijf altijd op de hoogte
Meld uzelf nu aan voor de VerpakkingsProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.


Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren