Empack 2016 trekt 9200 bezoekers tijdens ‘eerste’ editie

14.04.2016 | Beursnieuws | 1270 keer bekeken
Empack 2016 trekt 9200 bezoekers tijdens ‘eerste’ editie

Verpakkingsbeurs Empack heeft dit jaar 9200 bezoekers getrokken. De beurs, die dit jaar voor het eerst zich de enige verpakkingsbeurs mag noemen door het wegvallen van de Macropak, vond de afgelopen drie dagen plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Het is lastig om de beurs met die van vorig jaar te vergelijken, aangezien de editie van afgelopen jaar in de Brabanthallen ‘slechts’ twee dagen duurde. Toch spreekt Ivo Horn, marketing manager van organisator Easyfairs, van een groot succes. “We hebben drie fantastische dagen beleefd. De beursvloer gonsde en er werden veel zaken gedaan.” Hiermee is volgens Horn de doelstelling van de Empack gehaald. “Als organisatie is het onze belangrijkste doelstelling om klanten en aanbieders te verbinden. Dit is met verve gelukt.”

Exposanten
Over bezoekersaantallen valt niet veel te zeggen in vergelijking met vorig jaar door het verschil in locatie en aantal dagen, maar de exposanten lieten in ieder geval merken nog steeds vertrouwen in de beurs te hebben. Zo waren er 20 procent meer exposanten aanwezig in de Jaarbeurs. “Daaruit blijkt dat het vertrouwen voor ons, nu de Macropak is weggevallen, groot is. Daar zijn we erg dankbaar voor,” aldus Horn.

VerpakkingsProfs verzorgde het beursjournaal drie dagen lang in de Jaarbeurs. Bekijk hier alle beursverslagen terug.

Blijf altijd op de hoogte
Meld uzelf nu aan voor de VerpakkingsProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.


Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren