Empack, Automation en Logistics & Distribution Den Bosch trekken 8300 bezoekers

07.04.2017 | Beursnieuws | 5662 keer bekeken
Empack, Automation en Logistics & Distribution Den Bosch trekken 8300 bezoekers

Het was de afgelopen 2 dagen druk in de Brabanthallen. Dit jaar vond voor het eerst de combinatie van Empack, Logistics & Distribution en Automation plaats. Een sterke combinatie blijkt mede uit de bezoekerscijfers. In totaal hebben 8300 verpakkings- automatiserings- en logistieke professionals een bezoek gebracht. Empack zet de stijgende lijn door; de 335 exposanten op Empack hebben 6600 verpakkingsprofessionals over de vloer gehad.

Het waren twee geweldige dagen, exposanten waren druk in de weer om de bezoekers te voorzien van de nieuwste informatie, innovaties te presenteren en te netwerken. De bezoekers maakten volop gebruik van de nieuwe Smart Badge zodat folders en brochures overbodige werden. Alle verzamelde informatie wordt in één e-mail verstuurd naar zowel de bezoeker als de exposant.

Opvallend is ook de animo en het enthousiasme voor de verschillende uitgezette innovatieroutes. Op deze manier kon men heel gericht de juiste exposanten op gebied van circulair verpakken, food, technologie of e-commerce vinden.

Onze doelstelling is bereikt, we hebben potentiële klanten in contact gebracht met de aanbieders uit de verpakkingsmarkt, de bezoeker geboeid d.m.v. verschillende inspiratiesessies en voldoende gelegenheid tot netwerken geboden.

Bekijk hier de beursjournaals van de eerste en tweede dag terug.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren