Empack ontwikkelt themaroutes voor nieuwsgierige bezoeker

11.04.2016 | Beursnieuws | 739 keer bekeken
Empack ontwikkelt themaroutes voor nieuwsgierige bezoeker

Het is bijna zover: de Empack, die morgen begint in de Jaarbeurs. De 400 exposanten op Empack hebben elk hun expertises en toegevoegde waarde voor de verpakkingsketen. Om de verpakkingsprofessional te helpen buiten hun comfort zone te treden te ontdekken binnen dit ruime aanbod, ontwikkelde organisator Easyfairs een drietal themaroutes.

De belangrijkste onderwerpen die op deze editie aan bod komen zijn biobased verpakken, verpakken voor e-commerce en food processing. Het ruime aanbod van exposanten is zoveel mogelijk opgedeeld in deze drie categorieën. Elke themaroute, die direct bij de entree beginnen, wordt gecombineerd met de locaties waar machinedemonstraties te vinden zijn op de Empack beursvloer.

Verdieping
De behoefte aan jaarlijkse vakdagen voor de verpakkingssector en de continue zoektocht naar kennis zorgt ervoor dat Empack kiest voor meer verdieping over de meest actuele thema’s. Focus is belangrijk daarbij, want bijvoorbeeld verzendverpakkingen die gebruikt worden binnen de e-commerce sector zijn nog niet optimaal. De verscheidenheid aan producten stellen steeds andere eisen aan de verpakking om veilig en effectief verzonden te worden.

Gelukkig zijn ook bioplastics en karton, papier en hout uit duurzaam beheerde bossen sterk in opkomst, maar er is nog veel onbekendheid rondom deze nieuwe materialen en technieken. De exposanten en 55 sprekers nemen het publiek mee in de laatste inzichten, praktijkvoorbeelden en verpakkingsoplossingen.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren