FÏNLEY nieuwe lijn frisdrank van Coca-Cola

16.03.2017 | Branchenieuws | 618 keer bekeken
FÏNLEY nieuwe lijn frisdrank van Coca-Cola

Coca-Cola Nederland komt met een nieuwe lijn in de Nederlandse schappen: FÏNLEY. De nieuwe nieuwe frisdrank, zo schrijft Coca-Cola, is een alcoholvrije en caloriearme drank voor volwassenen. Het design van FÏNLEY heeft een verfrissende zwarte en zilveren uitstraling. De frisdrank is al verkrijgbaar in België en Frankrijk. 

FÏNLEY is beschikbaar in zes smaken: bloedsinaasappel-pompelmoes, sinaasappel-cranberry, citroen-vlierbloesem en de mocktails Mojito, Spritz en Royal. De frisdrank is gemaakt van vruchtensappen met natuurlijke aroma’s en bevat geen conserveringsmiddelen. 

Grote campagne voor FÏNLEY in Nederland
Coca-Cola promoot FÏNLEY in Nederland met een crossmediale campagne waarin Renate Gerschtanowitz de hoofdrol speelt. De vrouw van Winston Gerschtanowitz is te zien in tv-commercials, advertenties in print en online, PR, outdoor en digital & social media campagnes. FÏNLEY is te verkrijgen in de supermarkt en een aantal bioscopen en tankstations in Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren