Glow-in-the-dark flesje

03.11.2014 | Branchenieuws | 1998 keer bekeken

De firma WhiteWater heeft in mei op party-eiland Ibiza een wel heel bijzondere verpakking onthuld: een flesje met glow-in-the-dark effect. Het glow-in-the-dark effect komt door een speciale inkt die bij daglicht wit kleurt, maar in het donker sterk oplicht.

Het water is niet zomaar water, maar water met natuurlijk caffeïne en electrolyten; het lijkt dus op energydrink. Of zoals WhiteWater zelf verklaard: “het is het perfecte drankje om je op te peppen of je nu aan het sporten bent, relaxt op het strand of aan het feesten bent”.

24-uurs lifestyle

WhiteWater is dus vooral bedoeld voor jongeren met een actieve levensstijl. De glow-in-the-dark flesjes moeten het idee van een 24-uurs lifestyle en de overgang van dag naar nacht benadrukken. De afbeelding van een eiland met palmboompjes moet het rustigere karakter weerspiegelen, terwijl de blauwe kleur bij nacht het water moet transformeren tot party-drankje.

WhiteWater is blij met de nieuwe verpakking omdat deze goede de kernwaarden van zowel het bedrijf als het product weerspiegeld. De verpakking sluit in dit geval dus sterk aan op de brandlanguage. Op die manier vullen de inhoud van het flesje en de verpakking elkaar aan.

Of WhiteWater ook naar Nederland komt is nog niet duidelijk. 

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren