Google start bezorgservice versproducten

10.09.2015 | Branchenieuws | 657 keer bekeken

Nadat deze week bekend werd dat Uber zich bezig gaat houden met de logistiek rondom e-commerce, breidt nu ook internetgigant Google haar bezorgservice uit. Later dit jaar begint een proef in twee Amerikaanse staten, waarbij Google gaat experimenteren met het bezorgen van verse boodschappen. Google Express bezorgt al langer producten aan huis, maar waagt zich nu voor het eerst aan verse producten.

Het concept werkt net als bij andere leveranciers: bestellingen worden opgepikt bij groothandels, waarna ze dezelfde dag nog worden afgeleverd. Google werkt daarbij samen met verschillende supermarkten. "Google streeft ernaar om consumenten alles te kunnen leveren wat ze willen kopen", aldus Elliott.

San Francisco is uitgekozen als een van de steden waar de proef gehouden wordt, de tweede is nog onduidelijk. Google Express opereert nu naast San Francisco al in Boston, New York en Washington.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren