Heineken presenteert alcoholvrij bier in kleur blauw

06.03.2017 | Beursnieuws | 1054 keer bekeken
Heineken presenteert alcoholvrij bier in kleur blauw

Heineken presenteert haar eerste alcoholvrije bier: Heineken 0.0. Opvallend detail is dat Heineken afstapt van de traditionele groene kleur. Het flesje van Heineken 0.0 is namelijk verpakt in de kleur blauw. Het heeft ruim twee jaar geduurd totdat Heineken uiteindelijk tevreden was over de smaak van het alcoholvrije bier. 

De Nederlandse multinational probeert met Heineken 0.0 een plaats op de markt te vinden van het alcoholvrije bier. Het bier wordt als eerst in Nederland gepresenteerd en vervolgens zal het zich uitrollen over de rest van de wereld. Heineken 0.0 wordt dubbel gebrouwen met het Heineken A-gist. Aan het einde van het brouwproces wordt pas het alchohol uit het bier gehaald. 

Heineken 0.0 is vanaf 7 maart verkrijgbaar in horeca en in de retail. Tevens is het alcoholvrij bier beschikbaar als sixpack van 25 centiliter fles en een sixpack van 33 centiliter blikjes.


Afbeelding:  emka74 / Shutterstock.com

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren