Inschrijving Packaging Innovation Award geopend

30.07.2015 | Beursnieuws | 764 keer bekeken

Op het Brusselse verpakkingsevenement Packaging Innovations, onderdeel van Empack Brussel, worden nieuwe ontwerpen op het gebied van verpakkingen en design in het zonnetje gezet. Wie er uitspringt, wint de Packaging Innovations Award. Inschrijvingen voor deze prestigieuze prijs zijn nu geopend.

De Packaging Innovations Award is de enige verpakkingsonderscheiding in de Benelux waarbij de mening van het publiek –brand owners, marketeers, designers en verpakkingsdeskundigen- even zwaar telt als die van de vakjury. Wie zowel de jury als het publiek weet te overtuigen, ontvangt op 25 november in de Belgische hoofdstad de prijs.

Met de prijs wil de organisatie van de beurs duidelijk maken dat verpakkingen niet te onderschatten vallen. De juiste innovatie zorgt voor meer verkopen en een concurrentievoordeel. Punten waarop de inzendingen beoordeeld worden zijn innovatie, klantbehoefte, propositie en rendabiliteit. Uit alle inzendingen kiest de jury zes finalisten die hun innovatie pitchen op het evenement. 

Inschrijven 
Ieder bedrijf uit de verpakkingsketen kan een poging wagen. Inschrijven kan tot 28 oktober aanstaande.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren