Inschrijving verpakkingsprijs Gouden Noot geopend

02.10.2015 | Branchenieuws | 557 keer bekeken

De inschrijving van 's werelds meest competitieve verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot is op 1 oktober officieel geopend! De naam is terug te zien in zijn trofee, waarin zich een massief gouden walnoot bevindt. De kick-off diende als startsignaal van de 28e editie van deze tweejaarlijkse wedstrijd. NVC Voorzitter Mevr. Christel Geerts overhandigde de unieke trofee aan de juryvoorzitter prof. Dr. Onno Omta, en wenste hem, en de gehele jury, alle wijsheid om de ultieme winnaar aan te duiden uit de veertig innovatieve verpakkingsoplossingen.

De Winnaar van verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2016 zal bekend worden gemaakt op 24 november 2016 tijdens de prijsuitreiking in het Evoluon te Eindhoven. De zeven finalisten en ook winnaars van de gouden, zilveren en bronzen noot zullen tentoon worden gesteld op de NVC-stand aan de noordingang van ’s wereld grootste verpakkingsbeurs, interpack 2017

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren