Laatste drie winnaars NL Packaging Awards 2017 bekend

16.03.2017 | Branchenieuws | 997 keer bekeken
Laatste drie winnaars NL Packaging Awards 2017 bekend

Vanavond vinden in Studio 21 in Hilversum de uitreikingen van de NL Packaging Awards 2017 plaats. Tijdens een groots gala maakte Jort Kelder zojuist de laatste drie winnaars van deze felbegeerde prijzen bekend. New Dutch Legacy Gin, No Fairytales en REGGS Heineken Music Star gingen met de prijzen aan de haal. 

Categorie Dranken
Koen de Jong, juryvoorzitter

Een heldere fles met strakke vorm. Geen heritage,  maar nieuwe waarden. Eigenwijs gedraaid diagonaal label, vanuit de binnenkant leesbaar. Het drukwerk is aan de binnenkant bedrukt in een licht oranje kleur. Daardoor ontstaat een mooi effect met dieptewerking. Krachtig in zijn eenvoud maar ook zeer eigenzinnig. De houten afsluiting vormt een mooi contrast met het design van de fles.

De winnaar is: New Dutch Legacy Gin, ingezonden door BRUMdesign

Winnaar: New Dutch Legacy gin

NL Pack 3.1.png

Runner-up:  Boomsma gin

NL Pack 3.2.png

- - - - - - - - - - - -

Categorie Food Vers

Siem Haffmans, juryvoorzitter

De jury vindt dit een geloofwaardig totaalconcept, uitgewerkt tot in de details. Het product is vernieuwend, speelt in op de gezonde voeding trend en wordt verkocht in het koelschap. Het is  onderscheidend van de schreeuwerige kleuren die gangbaar zijn in deze categorie. Het product is de ‘Hero’ en de verpakking biedt duidelijke informatie die uitnodigend is om het product te proberen.

De winnaar is : No Fairytales, ingezonden door SOGOOD

Winnaar: No Fairytales

NL Pack 3.3.png

Runner-up:  Grab & Eat

NL Pack 3.4.png

- - - - - - - - - - - -

 Categorie Promotionele Verpakkingen
Siem Haffmans, juryvoorzitter

Wow, hebben, hebben, hebben! Niet alleen de mannen maar ook de vrouwelijke juryleden waren direct enthousiast over deze verpakking. Het is verrassend, past goed bij het merk. De ster wordt tot merkicoon verheven en vormt direct een interactief onderdeel van het evenement. De tactiele ervaring en detaillering maken van de gewone verpakking een hebbeding. Deze fles kopen we alleen al voor de verpakking.

De winnaar is: Heineken Music Star, ingezonden door REGGS

Winnaar: REGGS Heineken Music Star

NL Pack 3.5.png

Runner-up:  Triple Crown Box

NL Pack 3.6.pngAanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren