Label & Print centraal in beursjournaal dag 3 Empack

14.04.2016 | Beursnieuws | 1393 keer bekeken
Label & Print centraal in beursjournaal dag 3 Empack

De Empack 2016 zit erop! Op de laatste dag van de beurs, die dit jaar plaatsvond in de Jaarbeurs, was het nog steeds vol in de paden. VerpakkingsProfs ging op zoek naar de trends op het gebied van label & print.

Label en Print: allebei zo oud als de weg naar Rome als het gaat om verpakken. De voorbeelden van hoe een goed etiket een verpakking kan versterken zijn eindeloos, en met nieuwe druktechnieken wordt dit steeds verder uitgebreid.

Maar wat is nou precies de rol van het etiket als het gaat om de aankoop die een consument doet in de supermarkt? Hoogleraar Roland ten Klooster (UTwente) legde het uit in zijn presentatie in het VerpakkingsProfstheater, maar vertelt het voor het beursjournaal nog één keer in het kort.

Verder worden de laatste trends behandeld door drie grote bedrijven die zich tijdens de Empack tentoon stelde: Weber, De Koningh en Belona vertelden over hetgeen waar zij voor instaan dit komende jaar. 

Eerder beursjournaal
De eerste twee dagen maakten we beursjournaal over biobased materialen en verzendverpakkingen. Benieuwd hiernaar? Kijk ze allemaal nog een keer terug in dit artikel.

Weekendje weg
Ook op de laatste dag van de Empack 2016 was het mogelijk om een weekendje weg te winnen. 'Het enige' wat u hoefde te doen is drie vragen te beantwoorden via de app, om zo te laten zien dat u een echte VerpakkingsProf bent! Het bleken pittige vragen te zijn, maar na drie dagen kiezen we voor de laatste keer een winnaar. Gefeliciteerd Tim van der Steur! We nemen contact met je op.

Bekijk hier het beursjournaal van de derde en laatste dag Empack!

Blijf altijd op de hoogte
Meld uzelf nu aan voor de VerpakkingsProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.


Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren