Londense start-up bezorgt wijn die door brievenbus past

11.01.2017 | Branchenieuws | 825 keer bekeken
Londense start-up bezorgt wijn die door brievenbus past

De Londense start-up Garçon Wines heeft een wijnfles ontworpen die via de brievenbus kan worden bezorgd. De fles heeft een inhoud van 750 ml en ziet eruit als een klassieke Bordeaux fles, maar is dunner en langer zodat de wijnfles door de brievenbus past.   

De oprichters van de start-up kwamen op het idee toen een bevriende wijnliefhebber klaagde dat het moeilijk was om wijn te bestellen. De wijn kon niet naar zijn kantoor worden gestuurd en als de bestelling naar huis werd gestuurd was hij vaak niet thuis. Toen kwamen de oprichters van Garçon Wines op op het idee om wijn te ontwerpen die door de brievenbus past, zodat het altijd bezorgd kan worden.

Uit onderzoek blijkt dat de doelgroep vooral bestaat uit 18 tot 40-jarigen, die wonen en werken in de stad en een druk leven hebben. De doelgroep is geïnteresseerd in het proeven van verschillende soorten wijnen en daar speelt Garçon Wines op in. De start-up richt zich vooral op het verkopen van abonnementen. Als onderdeel van de abonnementsdienst worden verschillende soorten wijnen, die afgestemd zijn op de voorkeur van de klant, wekelijks thuisbezorgd door de brievenbus. 


Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren