McDonald's vernieuwt verpakkingen wereldwijd

13.01.2016 | Branchenieuws | 1665 keer bekeken
McDonald's vernieuwt verpakkingen wereldwijd

McDonald's vernieuwt de verpakkingen van de fastfoodketen wereldwijd. Alle tasjes, doosjes en bekers worden deze maand vervangen.

De nieuwe look van de fastfoodketen is clean en simpel en sluit aan bij de doelstellingen van het bedrijf om moderner en innovatiever te zijn als burgerrestaurant. Het merk is duidelijker te zien op de verpakkingen, met een groter lettertype dat veel ruimte in beslag neemt op de bekers en doosjes.

Verenigde Staten
In de Verenigde Staten worden de verpakkingen als eerste vernieuwd, waarna de rest van de 36.000 restaurants over de hele wereld zullen volgen in de loop van 2016. In 2020 heeft het bedrijf zich de doelstelling gesteld om verpakkingen van 100 procent gerecyclede grondstoffen te maken.

'We zijn trots op de progressie die we maken en dat onze verpakkingen een boodschap kunnen afgeven,' zegt Matt Biespiel, directeur van wereldwijde marketing.

mcdonalds_timeline_01_jc_160107_4x3_992.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • Henk Bharos
    17.01.2016 - 20:43 uur | Henk Bharos

    het heeft geen zin om nog meer geld te besteden bij mac donalds hun producten zijn nog steeds niet vegetarisch gebakken---geld verspilling-
    dus ik blijf dit bedrijf boycotten.
    best regards,