Moonen Packaging stelt duurzame verpakkingen beschikbaar voor leden Thuiswinkel.org

23.02.2016 | Branchenieuws | 536 keer bekeken
Moonen Packaging stelt duurzame verpakkingen beschikbaar voor leden Thuiswinkel.org

Moonen Packaging, producent van duurzame verpakkingen, sluit een samenwerkingsverband met branchevereniging Thuiswinkel.org. Zo krijgen aangesloten webshopseigenaren toegang tot de producten van het bedrijf.

Doel van de overeenkomst is om samen de e-commercebranche gezonder en sterker te maken. De samenwerking houdt onder meer in dat de partners kennis en informatie uitwisselen over e-commerce en trends op het gebied van verpakkingen in die branche.

Vanuit zijn hoofdkantoor in Weert ontwerpt, ontwikkelt en distribueert Moonen Packaging verpakkingen voor de industrie en voedingsbranche in Europa. Een deel van de verpakkingen van het bedrijf is composteerbaar. Daarnaast heeft Moonen Packaging als doel besparingen in tijd, geld en CO2-uitstoot voor zijn klanten te realiseren.

Door het sluiten van het partnerschap met Thuiswinkel.org gaat de verpakkingsproducent het bijbehorende business partner-logo voeren. Hiermee wordt het bedrijf preferred supplier van de thuiswinkelbranche. Zo krijgen meer middelgrote en kleine bedrijven toegang tot de duurzame verpakkingsoplossingen van de producent.

Blijf altijd op de hoogte
Meld uzelf nu aan voor de VerpakkingsProfs nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, trends en aanbiedingen.


Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • Marc Marsidi
    23.02.2016 - 16:42 uur | Marc Marsidi

    Geachte heer of mevrouw,

    Ik stel voor de VNP en Thuiswinkel.org een catalogus samen van duurzame producten/diensten voor verzendverpakkingen in e-commerce. Deze catalogus zal verspreid worden onder de webwinkels en fulfilment-centra in Nederland.