MundiScan laser voor hoogst mogelijke lasercodeerkwaliteit

19.07.2013 | Branchenieuws | 724 keer bekeken
De MundiScan Laser van Mundi Technology biedt de hoogst mogelijke codeerkwaliteit en is speciaal  ontwikkeld en gefabriceerd voor de bier-, dranken- en mineraalwaterindustrie. 
 
Naast de hoogst mogelijke codeerkwaliteit biedt de MundiScan laser, een hoge lijnefficiency, lagere operationele kosten en een flexibele, duurzame codering voor product traceerbaarheid.
 
De laser is door zijn volledige RVS 316 behuizing en IP66 waterdichtheid geschikt voor natte en zeer stoffige omgevingen.
 
Naast het coderen van onder andere labels, karton, folie, glas, enz., behoren ook (transparante) PET-flessen tot de mogelijkheden. 
 
Reactie uit de praktijk - Duvel Puurs:
Quote
Duvel Moortgat Puurs vertrouwt voor het aanbrengen van de houdbaarheidsdatum en batch code op lasertechnologie van Mundi Technology. De troeven van de MundiScan laser overtuigden de brouwer: perfecte leesbaarheid, betrouwbare technologie, onovertroffen service, verhoging van de lijnefficiency en lage operationele kosten.
 
‘Sinds de integratie van de MundiScan in de Krones Topmatic etiketteermachine is de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de codering op de flesjes aanzienlijk verbeterd’, stelt maintenance manager Jo Van Roy vast. ‘Vóór onze beslissing om met Mundi Technology in zee te gaan, hebben we de markt verkend. Onze praktijkervaringen bewijzen dat we de beste keuze hebben gemaakt.’
 
Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren