Nieuw design voor Hennessey Cognac

14.02.2017 | Branchenieuws | 373 keer bekeken
Nieuw design voor Hennessey Cognac

Design bureau Appartement 103 heeft een limited edition ontworpen voor Hennessy Cognac. Het bureau heeft een verpakking van meer lagen ontworpen dat doet denken aan de draaikolk van smaken als cognac en het ijs samen worden gevoegd. 

Elke laag van de verpakking geeft volgens het bureau een nieuwe dimensie aan het product. Van mat zwart naar glanzend zilver op goudfolie. Het moest een elegante verpakking worden met een verhaal. 

Appartement 103 heeft ook het karaf in de giftbox ontworpen. Ze hebben een gemetalliseerde effect toegepast op het karaf, wat ervoor zorgt dat het er lux uitziet. Op die manier moet de kostbaarheid van de drank geportretteerd worden, tevens het thema van opwinding en elegantie.

Marc Savary, Appartement 103's Creative Director, zei dat de belangrijkste taak was om eigentijdse en opvallende verpakking te ontwerpen dat zowel de trouwe en de nieuwe consumenten zou prikkelen, inspireren. "Deze verpakking versterkt Hennessy's leiderschap met behulp van een nieuw design en nieuwe technieken die nog nooit eerder in de industrie zijn toegepast".

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (2)

Reageren
 • Dit is een reactie van de schrijver
  21.02.2017 - 15:32 uur | VerpakkingsProfs

  Beste Chris,

  Dat is inderdaad heel slordig... Bedankt voor je reactie! Wij hebben het zoals je ziet aangepast.

  Redactie VerpakkingsProfs,

 • Chris Dikken
  20.02.2017 - 13:11 uur | Chris Dikken

  Eerst maar eens het woord Cognac goed schrijven dan zal Hennessy's er vast ook blij van worden!!!