Nieuw bedrijfspand Tramper Technology officieel geopend

17.06.2014 | Branchenieuws | 771 keer bekeken

Afgelopen maand is in het bijzijn van genodigden en het gehele Tramper team het nieuwe bedrijfspand officieel geopend.

De openingshandeling werd verricht door mevrouw drs. L. Meeuwisse, wethouder van de gemeente Goes en Rosa Tramper, dochter van André Tramper. Zij onthulden buiten bij de hoofdingang een zelfontworpen én gefabriceerde aluminium sleutel met het logo van Tramper Technology en de namen van het gehele Tramper team. Het uitnemen van de sleutel uit de sokkel symboliseerde de letterlijke opening van de deuren van het nieuwe bedrijfspand.

Aansluitend werd binnen het glas geheven op dit heuglijke feit. Na een toespraak van de wethouder en directie werden de genodigden door de directie in het bedrijf rondgeleid.

Inmiddels is de machinefabriek ook bezocht door andere genodigden. Tijdens deze dagen waren alle afdelingen normaal in bedrijf. Het was een unieke gelegenheid om een beeld te krijgen van het productieproces bij Tramper. Vanzelfsprekend waren er ook compleet afgebouwde verpakkingslijnen te bezichtigen.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren