Nieuwe verpakking voor alle soorten AGF

18.11.2016 | Branchenieuws | 532 keer bekeken
Nieuwe verpakking voor alle soorten AGF

Sarco Packaging komt met nieuwe milieubewuste verpakkingen voor alle soorten AGF. De REV Punnet verpakkingen zijn volledig recyclebaar. Naast het ecologische kunststof zijn er geen metalen clips meer nodig om de verpakking te sluiten. Door de uiteinden van het net te verwarmen, wordt het geseald. De grotere dozen worden op een andere manier geseald. Het net wordt alleen aan de bovenkant gespannen en vervolgens worden de uiteinden aan de doos gelijmd. Ook hier zijn de metalen clips overbodig. 

"Wij zijn ons ervan bewust dat de markt steeds milieubewuster wordt en er steeds meer vraag komt naar volledig recyclebare verpakkingen", vertelt eigenaar Jaap van der Sar van Sarco Packaging tegen AGF.nl. "Kijk bijvoorbeeld naar de verpakkingen die volledig zijn gemaakt van een versproduct, zoals tomaten. Er worden diverse dingen bedacht om het milieu niet verder aan te tasten. Uiteraard willen wij hieraan meewerken. Dit doen wij bijvoorbeeld door deze 100 % recyclebare verpakkingen te presenteren." 

"Naast deze milieubewuste keuze wil het oog natuurlijk ook wat. De traditionele Punnet verpakkingen zijn qua uiterlijk gelukkig niets veranderd. Door de ruime keuze in kleuren voor het geëxtrudeerde net is er altijd een kleur die goed past bij uw product. Daarnaast worden de verpakkingen rondom voorzien van een milieuvriendelijk label, waardoor er genoeg ruimte is voor de productkenmerken en het product hiermee opgetild kan worden", vertelt Van der Sar.


Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren