NL Packaging Awards: inzenden tot 11 januari

05.01.2016 | Beursnieuws | 814 keer bekeken
NL Packaging Awards: inzenden tot 11 januari

Op 17 maart 2016 worden in Studio 21 in Hilversum de NL Packaging Awards uitgereikt. Jort Kelder zal de feestelijke uitreiking presenteren. De NL Packaging Awards vormen de nieuwe Nederlandse verpakkingsprijzen in 10 categorieën. Een podium voor de enorme creativiteit van de Nederlandse verpakkingssector en zijn opdrachtgevers. Inzenden kan nog tot en met 11 januari.

Designbureaus en hun opdrachtgevers, maar ook producenten van innovatieve verpakkingen hebben een nieuw podium om hun creativiteit en innovatievermogen te tonen: De NL Packaging Awards. Het is een initiatief van de vakbladen Verpakken en VerpakkingsManagement. Een vakkundige, onafhankelijke jury, onderverdeeld in vier deeljury’s, beoordeelt de inzendingen. De ingezonden verpakkingen en innovaties die inmiddels zijn ingezonden vormen een weerslag van de creativiteit en innovatiekracht van de Nederlandse verpakkingssector. Nog tot 11 januari is het mogelijk verpakkingen in te zenden en kans te maken om op 17 maart op het podium te staan met een NL Packaging Award.

Waarom meedoen?
Wat is voor óns het belang om een verpakking in te zenden  voor een NL Packaging Award? Die vraag stelde een brand owner. Bent u designer of verpakkingsproducent? Dan is het voordeel van deelname duidelijk. Als u genomineerd wordt of wint, kunt u aantonen  dat u een  award winnende verpakking heeft ontwikkeld of een verpakking die tot de top behoort. Een award wordt toegekend door een hoogwaardige, zeer kundige jury. Het bevestigt voor brand owners naar de buitenwereld de status als toonaangevend merk.

Feestelijk netwerkevent
Tijdens de awards ceremony ontmoet u vertegenwoordigers  van andere toonaangevende merken en professionals uit de wereld van verpakkingen en verpakkingsdesign. Naast een hoogwaardige en feestelijk diner en entertainment, biedt deze avond netwerkmogelijkheden in een feestelijke ambiance. Presentator Jort Kelder zorgt voor een professionele uitreiking van de awards. Zorg dat u het niet mist en schrijf in!

Alle informatie over deelname is te vinden op www.packagingawards.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren