NL Packaging Awards ontvangt 143 inzendingen

12.01.2016 | Branchenieuws | 829 keer bekeken
NL Packaging Awards ontvangt 143 inzendingen

De NL Packaging Awards heeft in totaal 143 inzendingen ontvangen. De inschrijvingen voor de nieuwste awardshow in de verpakkingsbranche sloot gister.

De jury zal een zware dobber hebben aan het kiezen van de winnaar: in de tien categorieën kan er ieder maar een de beste zijn. Uitgeverij Management Media, die het gala organiseert, laat weten blij te zijn met alle inschrijvingen. "Het heeft onze verwachtingen overtroffen," aldus Gerard Molenaar, hoofdredacteur van Verpakkingsmanagement. Molenaar laat weten dat de teller aan het eind van vorige week nog op 97 inschrijvingen stond, maar dat de teller omhoog schoot naarmate de maandag vorderde.

Lees interview Gerard Molenaar en Mike Velleman: 'Alles moet kloppen om te winnen'

Awards
De NL Packaging Awards worden dit jaar voor het eerst georganiseerd. Er zijn in tien categorieën prijzen in de wacht te slepen: effectiviteit, private label, food (koel)vers, food houdbaar, drankverpakkingen, non food, innovatie, duurzaamheid, consumenteninnovatie en verzendverpakkingen/dozen. De meeste inzendingen kwamen binnen in de categorieën Innovatie en Food Houdbaar. Ook Consumenteninnovatie en Duurzaamheid deden het goed.

Een vakkundige jury gaat nu aan de slag om de winnaars te kiezen. Deze zullen bekend worden gemaakt tijdens een feestelijk gala op 17 maart 2016. Hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar. Wilt u een stoel winnen? VerpakkingsProfs mag binnenkort twee stoelen vergeven. Hierover later meer!


Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (1)

Reageren
  • Harry van Deursen
    12.01.2016 - 14:12 uur | Harry van Deursen

    Inmiddels nog opgelopen naar 160 inzendingen!