NVC-VNU Foodpacking congres wordt geopend door Prof.dr. Jaap Seidell

12.07.2013 | Beursnieuws | 673 keer bekeken
Prof.dr. Jaap Seidell, hoogleraar voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam, opent op 9 oktober het NVC-VNU Foodpacking congres. Congresthema is voedselveiligheid. Het congres is onderdeel van het Foodpacking Event dat op 9 en 10 oktober zijn eerste editie beleeft. Zestig geselecteerde exposanten en een hoogwaardig kennisprogramma presenteren de nieuwste verpakkingsoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie.
 
Het expositieprogramma, de business cases en het NVC-VNU Foodpacking congres richten zich op thema’s als voedselveiligheid, recyclebaarheid, duurzaamheid, gebruiksgemak, ontwerp & design, waste-minimalisatie en intelligent packaging.
 
Exposanten presenteren in seminars hun business cases. Naast prof.dr. Seidell zal Roland ten Klooster van Universiteit Twente één van de sprekers zijn. Samen met Marc Oude Luttikhuis (FoodAtelier) zal hij op het NVC-VNU Foodpacking congres oplossingen presenteren voor rampverpakkingen (bron van ergernis voor de consument) van voedsel en drank. Dit past binnen het thema Ontwerp & Design.
 
Exposanten zijn geballoteerd op de know how en specialismen die zij inbrengen. Hierdoor zijn alle onderdelen van de keten (van machines tot en met labelling & codering) kwalitatief volledig afgedekt. Op de website staan de business cases van de exposanten in samenvatting. Bezoekers kunnen via de website aangeven welke business cases zij willen bezoeken.  Op de site kunnen zij zich ook aanmelden voor het congres.
 
 
 
Foodpacking Event wordt op 9 en 10 oktober  in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden. Bezoekers kunnen zich gratis registeren voor het event, congres  en de lezingen die ze willen bezoeken. Ga naar foodpackingevent.nl voor het  congresprogramma en informatie over alle deelnemers.   
Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren