Organisator VNU Exhibitions blikt terug op Foodpacking Event 2013

13.11.2013 | Beursnieuws | 1412 keer bekeken

Op vraag vanuit de markt organiseerde VNU Exhibitions, bekend van onder meer Macropak, op 9 en 10 oktober een nieuw kennisevent over verpakken in de voedingsmiddelenindustrie. Dit event genaamd Foodpacking Event trok in totaal 1167 bezoekers en 66 deelnemers.
 
In een video-interview met PackOnline.nl blikt Marc Klumper van VNU Exhibitions terug op het event en geeft aan veel positieve geluiden te hebben opgevangen van bezoekers en exposanten. “Men gelooft in het concept en was te spreken over onder andere de hoge kwaliteit van zowel bezoekers als exposanten”, zo zegt hij in dit video-interview.
 
Uit de bezoekers- en exposantenreviews kwamen echter ook kritische geluiden naar voren, waarop Marc Klumper in dit video-interview open en eerlijk ingaat. Hij geeft aan deze opbouwende kritiek te waarderen en op korte termijn met tal van exposanten in gesprek te gaan over het verder uitbouwen en verbeteren van het concept.

Tekst en video: PackOnline.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren