Pentawards 2017 in primeur op Empack & Packaging Innovations Mechelen

20.04.2017 | Beursnieuws | 608 keer bekeken
Pentawards 2017 in primeur op Empack & Packaging Innovations Mechelen

Op 11 & 12 oktober vinden de vakbeurzen Empack en Packaging Innovations plaats in de NekkerhalBrussels North. De Nekkerhal is op die dagen de enige ontmoetingsplek in België voor de hele verpakkingscommunity. Door de colocatie van beide events zijn zij in staat om de volledige value chain aan te bieden: van concept tot productie. 

De organisatie zet in op een sterke bezoekerservaring. Eén van de trekpleisters op de beurs is dan ook de tentoonstelling van de Pentawards 2017. Als recente eigenaar hiervan, hebben zij het genoegen om een tiental winnaars van 2017 in primeur tentoon te stellen tijdens Empack & Packaging Innovations. 

De Pentawards wordt wereldwijd erkend als de meest prestigieuze wedstrijd gewijd aan verpakkingsdesign in al zijn vormen. De missie van deze wedstrijd is om het bewustzijn van verpakkingsontwerpen te verhogen. De Pentawards staat open voor iedereen over de hele wereld die te maken heeft met de creatie of marketing van verpakkingen. De inzendingen worden beoordeeld door een internationale jury, bestaande uit 12 zeer gerenommeerde designers en packaging design directors van grote bedrijven.

De winnaars van de Pentawards 2017 worden bekend gemaakt op 23 september in Barcelona en een selectie is daarna te zien op 11 & 12 oktober in de Nekkerhal tijdens Empack & Packaging Innovations.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren