Prijs duurste gin ter wereld vooral bepaald door verpakking

08.01.2016 | Branchenieuws | 639 keer bekeken
Prijs duurste gin ter wereld vooral bepaald door verpakking

Bent u al bijna klaar voor de vrijdagmiddagborrel? Hopelijk komen de flessen gin van Forest Dry Gin niet op tafel: dit is namelijk de allerduurste gin ter wereld. 

Ze worden verkocht in het Belgische Limburg, er bestaan slechts vier flessen in een limited edition en kosten 15.000 euro per stuk.Frorest Dry Gin niet op tafel: dit is namelijk de allerduurste gin ter wereld. Ze worden verkocht in het Belgische Limburg, er bestaan slechts vier flessen in een limited edition en kosten 15.000 euro per stuk.

Verpakking
De flessen worden onder andere verkocht in het Antwerpse sterrenrestaurant The Glorious. Het is niet de gin, maar vooral de verpakking die zorgt voor het hoge prijskaartje. De Belgische kunstenares Liesbeth Swinnen beschilderde de flessen. Elke doos bevat naast een fles ook een exclusieve edelsteen die voor de koper in een gouden ring kan worden gezet. 

De opbrengst van deze vier flessen gaat naar Limburgse dierenasielen in België en naar het Belgisch Centrum voor Geleidehonden in Tongeren.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren