Rijk van Korlaar start online platform voor ZP'ers

08.11.2016 | Branchenieuws | 508 keer bekeken
Rijk van Korlaar start online platform voor ZP'ers

ZP Connect lanceert een nieuw platform waar bedrijven zelfstandig professionals selecteren en benaderen. De site start in de verpakkings – en salesbranche. Het nieuwe platform van ZP Connect onderscheidt zich van andere sites door geen geld te vragen voor selectie of bemiddeling.

Het nieuwe platform is ontstaan door ondernemer Rijk van Korlaar. ''Opdrachtgevers kunnen rechtstreeks met de professionals in contact komen. ZP Connect rekent voor het Basic-pakket geen opslag over het afgesproken tarief. Het verdienmodel zit in de fee die wij vragen aan de professional om op onze site te staan.’'

Drie pakketten
Naast het gratis Basic-pakket biedt ZP Connect een tweetal andere pakketten aan tegen betaling. ‘‘Ten eerste het Secure-pakket waar wij alle administratieve zorgen overnemen, zoals het risico op schijnzelfstandigheid’’, zegt Rijk van Korlaar. ’’De andere optie is het alles omvattende Control-pakket waar wij het gehele traject regisseren. Wij maken hiervoor een uitgebreide probleemanalyse, doen de selectie van de juiste experts en begeleiden hen gedurende het traject.’’

Meer branches
Van Korlaar komt uit de verpakkingsindustrie en start met het werven van zelfstandig specialisten in verpakken en sales. Daarnaast wil ZP Connect units opzetten voor onder andere kwaliteits-, finance- en  human resource managers. ‘‘De primeur is 23 & 24 november op de Packaging Innovations in Amsterdam. Iedereen is welkom voor een toelichting op het initiatief’’, aldus Rijk van Korlaar.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Registreer je dan via deze link.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren