Samsung stuurt vuurbestendige verpakking voor Note 7

21.10.2016 | Branchenieuws | 432 keer bekeken
Samsung stuurt vuurbestendige verpakking voor Note 7

De eigenaren van de nieuwe Samsung Galaxy Note 7 moeten hun apparaat vanwege brandgevaar alweer terugsturen. Dat is vervelend, maar Samsung zorgt er met deze verpakking voor dat het tenminste wel veilig gebeurt.

Het bedrijf ontwikkelde een vuurbestendige verpakking om de telefoons in te laten vervoeren. In de doos zit een ander doosje waar weer een kleiner doosje in zit. Er zitten tevens een aluminium zakje bij en beschermende handschoenen. In de instructies staat dat het pakketje verboden is in vliegtuigen.

Samsung besloot een paar weken geleden definitief dat de productie van de Galaxy Note 7, nadat er meldingen waren binnengekomen dat de telefoon in brand vloog. Het toestel was toen nog maar twee maanden op de markt. Het probleem lag bij de batterij.

Het lijkt een beetje overdreven en je kunt er om lachen (zoals op Twitter gebeurt), maar veilig is de retourverpakking wel. En hoe had Samsung de telefoons anders kunnen laten vervoeren? Sommige vervoersbedrijven ondernamen zelf actie. Zo besloten zij dat de pakketjes met de geretourneerde telefoons niet in een vliegtuig zouden vervoeren. Het grootste Britse vervoersbedrijf kondigde echter aan de pakbonnen van het Samsung-apparaat te weren, waardoor het voor veel Britten moeilijk werd om hun telefoon terug te sturen.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren