Schrijf uw innovatie in voor de Proces Innovatie Prijs 2016

20.04.2016 | Beursnieuws | 529 keer bekeken
Schrijf uw innovatie in voor de Proces Innovatie Prijs 2016

Vanaf vandaag kunt u uw innovatie inschrijven voor de Proces Innovatie Prijs 2016 (PIP 2016). Met de Proces Innovatie Prijs ('PIP') worden innovatieve producten en oplossingen binnen de procesindustrie in de schijnwerpers gezet. Door mee te doen aan de Proces Innovatie Prijs genereert u voor, tijdens en na de Industrial Processing beurs extra publiciteit voor uw product of dienst, positioneert u zich als innovatieve onderneming en vergroot u uw naamsbekendheid.

Deelname
Deelname aan de Proces Innovatie Prijs staat open voor alle bedrijven, organisaties of personen met een Nederlandse of Belgische vertegenwoordiging. De inzending moet innovatief en relevant zijn voor de procesindustrie. De innovatie hoeft nog niet op de markt te zijn gebracht en mag niet ouder zijn dan twee jaar. 

Vakprijs en Publieksprijs
Een onafhankelijke vakjury beoordeelt alle inzendingen op 4 beoordelingscriteria. Uit deze inzendingen kiest de jury vervolgens genomineerden die gaan strijden om de vakprijs. Het publiek bepaalt wie van de genomineerden de publieksprijs in ontvangst mag nemen.

Gratis inschrijven
Wilt u mee doen? Bekijk dan hier of u voldoet aan de inschrijfcriteria. Voldoet u aan de eisen? Vul dan voor 27 mei 2016 het inschrijfformulier in. Aan inschrijving en deelname zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie

Blijf altijd op de hoogte
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren