Slimme verzendverpakking neemt ergernis consument weg

17.05.2016 | Branchenieuws | 410 keer bekeken
Slimme verzendverpakking neemt ergernis consument weg

Moonen Packaging gaat slimme verzendverpakkingen aanbieden. Doel is duurzaam te zijn en om ergernis bij de consument weg te nemen over te grote verpakkingen.

Volgens het verpakkingsgroothandel uit Weert ergert de klant zich snel aan de totale hoeveelheid afval van zijn pakket. “Veel bedrijven krijgen via social media de wind van voren van een klant die een overdreven verpakt product binnen krijgt. Blij dat het snel en heelhuids is aangekomen, maar moest dat nu in zo’n grote doos met zo veel opvulmateriaal?," aldus het bedrijf in een persbericht.

Verpakte lucht
Moonen biedt als oplossing de slimme verpakking. Door te kijken naar de meest geschikte omdoos en het beste opvulmateriaal, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en bescherming. Mocht er toch opvulmateriaal gebruikt worden, dan stelt het bedrijf materialen als bamboe en bagasse voor. Dit kan de consument gewoon bij het groen afval gooien.

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren