Swarovski Newby’s thee collectie wint prijs op German Design Award

11.11.2016 | Branchenieuws | 353 keer bekeken
Swarovski Newby’s thee collectie wint prijs op German Design Award

Newby’s thee collectie van Swarovski Zodiac mini Tea caddies heeft op de German Design Award de 'Special Mention' prijs gewonnen in de categorie ‘packaging category’.

Het jaarlijkse German Design Award is bedoeld om nieuwe trends ontdekken, te presenteren en het eren van unieke designs. De onderscheiding ‘Special Mention’ wordt uitgereikt aan producten waarvan het design bijzonder creatief is en vooruitloopt op de concurrentie. Newby werd geprezen voor het luxe en mooie design van de collectie.

Nirmal Sethia, filantroop, oprichter van Newby Teas, en eigenaar van 's werelds grootste particuliere collectie thee accessoires, zei: ’’De verpakking en design van Newby’s proberen we op hetzelfde niveau te houden als onze thee. We zijn dolbij met de onderscheiding van ‘Special Mention’.  Deze prijs erkent onze liefde en toewijding dat al vanaf begin af aan aanwezig is voor het design van het product.’’

Gwen Hustwit, General Manager Creative & Marketing zei:  Iedereen bij Newby is vereerd dat onze collectie werd geprezen om zijn prachtige, unieke verpakking. We hopen dat we door het winnen van deze prijs aan de wereld kunnen laten zien hoe de theecultuur op zijn best is.’’

Aanmelden nieuwsbrief

Alles wat je zoekt, verpakt op één platform!
Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, innovaties, trends en ontwikkelingen uit de branche.

Deel dit artikel

Reacties (0)

Reageren